Your Milage May Vary.. het is niet allemaal kommer en kwel!

Posted by on Mar 26, 2022 in nj USA review | Comments Off on Your Milage May Vary.. het is niet allemaal kommer en kwel!

Your Milage May Vary.. het is niet allemaal kommer en kwel!

Het liefst verwijder ik mijn account per direct. Mijn memebership loopt eind november af en ik ben bang dat ze dan na november nog een keer iets afschrijven vanwege die automatische verlenging en als ik dan mijn account hebt verwijderd dan kan ik er zelf ook niet meer in. Of is het zo dat als ik mijn account verwijder er ook geen mogelijkheid voor hun is om nog wat af te schrijven.

Serieus, maar veel mannen en traaaaag

Ook geschikt voor dates als je op reis gaat, of omgekeerd, voor mensen die jouw kant op komen. Wel goed je Engels spreken.

Je hebt wel erg veel namaak-profielen die op je gegevens en je geld uit zijn, maar idd, je herkent ze snel, en AFF verwijdert ze actief.

Bij nieuwe registratie worden er door AFF blijkbaar berichten en koppelingen in naam van anderen naar je eigen profiel gestuurd, zonder dat die mensen dat weten of goedkeuren! Toch fake van AFF!

En, als man op zoek naar vrouwen / stellen, volgens AFF zelf zijn er ruim 70 keer zoveel mannen op zoek dan vrouwen! Tot mijn verbazing binnen 2 dagen een leuke date met een jong stel.

Nu erg weinig actie :-(. Maar als je jonger en / of knapper bent / een vlottere babbel hebt dan mij heb je misschien meer succes. Ik zou het zeker proberen.

Zwakke punten- 70 keer zoveel mannen als vrouwen – site wat instabiel – AFF stuurt fake berichten bij het aanmaken van een nieuw profiel – de onvermijdelijke goud-delvers, pas goed op met je gegevens!

Leuke site

Ik ben een jaar gouden lid geweest, maar was niet erg actief. Als je de tijd neemt om een berichtje van meer dan 2 woorden te schrijven, kom er af en toe reactie. Dat komt door een overaanbod aan mannen. De dames mogen dus heel kieskeurig zijn. Veel berichten uitgewisseld. Vijf dames ontmoet waarvan er twee leuke dates zijn gekomen. Natuurlijk zijn er de nepprofielen en de professional, maar die heb je snel door.

AFF mijn favoriet

Ja – het is allemaal waar. AFF kost geld, zeker als je als man contact wilt leggen. Vrouwen krijgen met een onbetaald lidmaatschap ook genoeg reacties.

Maar voor iemand zoals ik die regelmatig reist is het super. Contacten komen niet vanzelf, maar als je een beetje tijd stopt in het fatsoenlijk benaderen van mensen (en het omzeilen van de fake profielen) is mijn ervaring dat je bijzonder leuke dates kunt hebben.

Sterke puntenMooie series foto’s en eigen video’s van deelnemers. goed overzicht van je contactgeschiedenis, vriendenlijst etc. Het lijkt soms facebook wel 😉

gangbang

Sinds eind 2009 actief op deze site. Geen problemen gehad met het vinden van dates/relaties daar. Zelf was ik op zoek naar contact voor langere tijd – iets waar ik kennelijk niet alleen in sta. Aardig wat van de contacten die ik daar gelegd heb, heb ik nog steeds contact mee. Enkele contacten zijn zelfs tot vriendschap uitgegroeid. Een van de redenen dat ik daar nog sugar daddy nj wel in de chatrooms kom – gewoon voor de lol.

Zoals overal zijn er de nodige gewone mensen – velen heb ik ook in georganiseerde meetings ontmoet. Dat was gewoon leuk en ongedwongen. Zoals overal zijn er de nodige “fake profielen”, die doorgaans heel herkenbaar zijn – met een beetje ervaring pik je die er zo uit. En zeker door het internationale karakter zijn er de nodige oplichtertjes te vinden. Ook die zijn snel genoeg herkenbaar.

Redelijk populair zijn de chatrooms en het “Instant Message Center”. Veel leden doen ook aan webcam-uitzendingen, al dan niet erotisch/sexueel getint. Het leuke van de chatrooms is dat het ook gewoon over sex kan en mag gaan – het is niet de “libelle-chat” zoals op reguliere sites.